Nieuws

17/07/2019

Garantie "Gold"

Wat is gedekt onder de garantie "Gold"?

08/07/2019

Technische bijstand

Deze bijstand wordt verleend naar aanleiding van een panne met immobilisatie, zoals hernomen in de algemene voorwaarden.

21/05/2019

Controlepunten bij herstelling en nazicht

Elke wagen die wordt verkocht met een Garantie "GOLD", wordt onderworpen aan een controle. Ongeacht het type wagen (benzine, diesel, manuele versnellingsbak of automaat), gebeurt de controle op onderstaande punten.

17/05/2019

Verlengde garantie

Bij Latem Motors geniet u van de mogelijkheid om een verlengde garantie tot 5 jaar af te sluiten in samenwerking met Europ Assistance

05/05/2019

Vanaf nu beschikt Latem Motors over haar webshop voor verkoop van jonge tweedehands wagens.

U ontdekt en bestelt online in no-time uw droomwagen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratie, dit regelen wij voor u. Dankzij Active Car Trading geniet u van uitzonderlijke kortingen. De wagen wordt op uw verzoek tegen betaling op uw gewenste locatie geleverd (max. 14 dagen na aankoop).

LOADING ZOOM
14/03/2019

Latem Motors was aanwezig op Flanders Collection Cars 2019 op Flanders Expo Gent
LOADING ZOOM
11/08/2016

Hoe koopt u een wagen bij Latem Motors?

U wilt een voertuig kopen bij ons, maar weet niet hoe dit in zijn werk gaat? In dit overzicht ziet u alle stappen die nodig zijn om een wagen te kopen!

LOADING ZOOM
15/12/2015

Back to basics

Terug naar de essentie van service op maat, een correcte prijs-/kwaliteitsverhouding. Mogelijkheid tot stockage van uw oldtimer of vrijetijdsvoertuig (moto, boot, caravan, motorhome, aanhangwagen,...) en super makkelijk bereikbaar!

LOADING ZOOM
15/10/2015

Actie Set Alu velgen en winterbanden

Grote voorraad nieuwe, originele en occasie set winterbanden aan zeer interessante prijzen. Bij interesse, bel ons en vraag naar Regy.

LOADING ZOOM
01/09/2015

Koopjes

Al de prijzen van onze tweedehandsvoertuigen zijn aangepast conform de huidige marktwaarde, bekijk alvast ons aanbod. Onze wagens zijn zeer rijkelijk uitgerust vergeleken met gelijkaardige voertuigen op het net!

De voertuigen zijn ook terug te vinden op Autoscout24.

LOADING ZOOM
17/06/2015

Verkopen van uw Audi

U wenst uw huidige Audi te verkopen via een professioneel kanaal?

Latem Motors heeft alle troeven in handen om dit te realiseren!

Neem met ons contact op en we zorgen dat u de beste prijs ontvangt voor uw tweedehandswagen.