Skoda

Latem Motors, onderhoud voor alle merken tegen de juiste prijs

 

Onderhoudsinterval

Een moderne Skoda heeft een lang of variabel onderhoudsinterval. Daarom is het onderhoud tussen een groot onderhoud en een klein onderhoud vervaagd. Bij Latem Motors spreken we liever van onderhoud op maat. Elke Skoda heeft op een ander moment weer ander onderhoud nodig. Latem Motors weet wat uw Skoda nodig heeft. En wat niet. Zo blijft u probleemloos rijden, zonder onnodige kosten.

 

Onderhoud op maak

Wanneer de Skoda toe is aan onderhoud is het belangrijk dat een garage aandacht heeft voor de juiste zaken.

De fabrikant van uw Skoda geeft in het onderhoudsboekje aan welke onderdelen bij welke kilometerstand onderhoud vergen. Of de Skoda geeft het zelf aan.

Latem Motors gaat een stapje verder. Latem Motors kent zijn klanten en weet hoe de Skoda gebruikt wordt. De theorie uit het onderhoudsboekje komt misschien wel niet helemaal overeen met de dagelijkse praktijk.

 

Latem Motors kent uw Skoda van binnen en buiten

Uw Latem Motors garage voert onderhoud uit dat op maat is gesneden voor uw Skoda. Latem Motors begint al met een voorsprong aan de onderhoudsbeurt, groot of klein onderhoud. De meeste Skoda bestaan voor een groot deel uit componenten van Bosch. Met door Bosch opgeleide mecaniciens, kent Latem Motors uw Skoda letterlijk van binnen en van buiten. Dat geeft Latem Motors een technische voorsprong.

 

Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie bij Latem Motors

Uw Latem Motors garage biedt nog een belangrijk voordeel. Latem Motors werkt onder andere met onderdelen van Bosch. Dezelfde onderdelen die de fabrikant van uw Skoda ook gebruikt. Daarom blijft de fabrieksgarantie op uw Skoda gewoon geldig.

 

De Latem Motors mecaniciens worden opgeleid door Bosch en zijn daarom sneller en beter dan wie ook op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen. Dat stelt onze mecaniciens in staat snel en nauwkeurig diagnose te stellen. Daarvoor gebruikt Latem Motors de beste werkplaatsapparatuur.

 

Latem Motors,

het beste adres voor het onderhoud van uw Skoda.