Nieuws

Garantie "Gold"

Wat is gedekt onder de garantie "Gold"?

Technische bijstand

Deze bijstand wordt verleend naar aanleiding van een panne met immobilisatie, zoals hernomen in de algemene voorwaarden.

Controlepunten bij herstelling en nazicht

Elke wagen die wordt verkocht met een Garantie "GOLD", wordt onderworpen aan een controle. Ongeacht het type wagen (benzine, diesel, manuele versnellingsbak of automaat), gebeurt de controle op onderstaande punten.

Verlengde garantie

Bij Latem Motors geniet u van de mogelijkheid om een verlengde garantie tot 5 jaar af te sluiten in samenwerking met Europ Assistance

Vanaf nu beschikt Latem Motors over haar webshop voor verkoop van jonge tweedehands wagens.

U ontdekt en bestelt online in no-time uw droomwagen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratie, dit regelen wij voor u. Dankzij Active Car Trading geniet u van uitzonderlijke kortingen. De wagen wordt op uw verzoek tegen betaling op uw gewenste locatie geleverd (max. 14 dagen na aankoop).

LOADING ZOOM
Latem Motors was aanwezig op Flanders Collection Cars 2019 op Flanders Expo Gent
LOADING ZOOM
Hoe koopt u een wagen bij Latem Motors?

U wilt een voertuig kopen bij ons, maar weet niet hoe dit in zijn werk gaat? In dit overzicht ziet u alle stappen die nodig zijn om een wagen te kopen!

LOADING ZOOM
Back to basics

Terug naar de essentie van service op maat, een correcte prijs-/kwaliteitsverhouding. Mogelijkheid tot stockage van uw oldtimer of vrijetijdsvoertuig (moto, boot, caravan, motorhome, aanhangwagen,...) en super makkelijk bereikbaar!

LOADING ZOOM
Actie Set Alu velgen en winterbanden

Grote voorraad nieuwe, originele en occasie set winterbanden aan zeer interessante prijzen. Bij interesse, bel ons en vraag naar Regy.

LOADING ZOOM
Koopjes

Al de prijzen van onze tweedehandsvoertuigen zijn aangepast conform de huidige marktwaarde, bekijk alvast ons aanbod. Onze wagens zijn zeer rijkelijk uitgerust vergeleken met gelijkaardige voertuigen op het net!

De voertuigen zijn ook terug te vinden op Autoscout24.